“On olemassa kahdenlaisia ihmisiä – niitä jotka ovat käyneet Loviisan Suurkirppiksellä, ja niitä jotka eivät vielä ole käyneet”. 

Viisas mies Loviisasta

Loviisan Suurkirppis

Loviisan Suurkirppis on perustettu vuonna 2011.
Se on yksi Suomen suurimpiin lukeutuvista itsepalvelukirpputoreista ja konseptina ainutlaatuinen. Yli 150 itsepalvelupöytää, suuri huonekalu- ja valaisinosasto ovat vain osa tarjontaamme. Päivittäin vaihtuva laaja valikoimamme tarjoaa hyvät ostomahdollisuudet ja helpon tavan olla kuormittamatta ilmastoa hankkimalla laadukkaita ja edullisia käytettyjä tuotteita.

Mikäli olet miettinyt tuotteiden myymistä, tarjoamme avuksesi alan kehittyneimmät työkalut, joilla voit hinnoitella tuotteita vaikkapa kotisohvalta käsin ja seurata myyntiä reaaliajassa matkapuhelinsovelluksella.

Palvelemme Helatorstaina 26.5 ja Juhannuksena
25-26.6

Kello 10:00-16:00
myös Matkahuollon palvelut
Vuokraa pöytä >

Matkahuolto

Matkahuollon
asiamies

UPS

Me olemme UPS:n
Access Point!

Pikarahti

Kuljetamme kalusteet
kotiisi!

Lahjoitukset

Laita tavara
kiertoon!

50/50

Anna meidän
hoitaa myyntisi!

Teddy bear

Loviisan Suurkirppis /// Arvot

Meidän arvomme

Elämme maailmassa, jossa kertakäyttöisyys, tuhlaus ja meille hyödyttömäksi osoittautuneen tavaran dumppaus roskakoreihin on arkipäivää. Kaiken tulee olla uutta ja kiiltävää, sen tulee olla muoveissa ja tuoksua tehtaalle. Tämä on todellisuutta useimmille meistä, ja se hyväksytään osana hyvinvointiamme.

Me uskomme, että yhä useampi ihminen tulee olemaan kuin me myös tulevaisuudessa – tietoinen turhien tavaroiden tuotannon vaikutuksista ympäristöömme ja sitä kautta maailman hyvinvointiin. Ehkäpä muutos ei ole edes uskon asia, vaan välttämättömyys, jotta maapallon sietokyky säilyisi.

Haluatko sinäkin avata silmäsi, ja nähdä materialististen kulissien taakse? Tule Loviisan Suurkirppikselle, ja hae meiltä unelmiesi tavara, kuormittamatta haurasta maailmaamme tarpeettomalla hiilijalanjäljellä! Meillä on tarjolla oikeasti todella mahtavia tuotteita. Ne ovat kestäneet tähänkin asti, joten miksipä ne eivät kestäisi edelleen pitkälle tulevaisuuteen.

Loviisan Suurkirppis /// Tuotteet

Tuotteemme

Me haluamme tarjota vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille. Emme mitenkään halvasti tai köyhällä tavalla, vaan nostamalla esiin hyviä tuotteita, jotka ovat usein vasta elämänsä alkukaarella. Me kunnioitamme esineitä niiden syvimmässä olemuksessaan – ei siksi, että niissä olisi korkea hintalappu tai ne olisi kääritty hienoon paperiin, vaan niiden sisältämän puhtaan käyttöarvon vuoksi.

Yli 150 itsepalvelupöytää, suuri huonekalu- ja valaisinosasto ovat vain osa tarjontaamme. Päivittäin vaihtuva laaja valikoimamme tarjoaa hyvät ostomahdollisuudet ja helpon tavan olla kuormittamatta ilmastoa hankkimalla laadukkaita ja edullisia käytettyjä tuotteita, joiden elinkaari on monesti vasta alussa.

Vintage living room

Loviisan Suurkirppis /// Sosiaalinen media

Tuoreet ilmiöt!

Kauppa käy ja varasto vaihtuu vinhaa vauhtia! Päivitämme jatkuvalla syötöllä Instagramiin ne kaikista mielenkiintoisimmat poiminnat Suurkirppiksen tuoreesta tarjonnasta. Pistä siis IG-kannumme seurantaan ja poimi parhaat kirsikat kakun päältä heti kun  ne ovat saatavilla!

Alla näet tuoreimmat Instagramin tuotepäivityksemme. Mutta koska kysyntä on kova, emme takaa että listassa näkyvä tuote olisi vielä saatavilla, joten ota oitis suunnaksi Loviisan Suurkirppis ja hae aarteesi ennen kun se revitään käsistä!

Löydät Loviisan Suurkirppiksen osoitteesta Mariankatu 22. Tervetuloa kaupoille!