Loviisan Suurkirppis /// Vinkkejä myyjille

Vinkkejä myyjille

Vinkkejä myyjille.

Meiltä usein kysytään mikä tavara myy hyvin ja mikä on hyvä pöytä? 

Pöydän sijainnilla ei niinkään ole väliä vaan sellainen pöytä myy hyvin missä on ehjää, siistiä ja oikein hinnoiteltua tavaraa selkeässä järjestyksessä sekä hinnat hinnat helposti nähtävillä. Muutama huonokuntoinen vaate tai epäsiisti tuote pöydässä vie helposti asiakkaan mielenkiinnon tutkia pöytää tarkemmin.

Vaatteet kannattaa asettaa henkareihin samoin päin ja henkarin koukun avoin osa taaksepäin jolloin vaate on helppo ottaa retkistä pois pudottamatta viereisiä vaatteita. Napit ja vetoketjut on hyvä myös laittaa kiinni jolloin vaate näyttää ryhdikkäämmältä ja pysyy henkarissa. Yksi suurimmista virheistä on pöydän ylitäyttäminen tekemällä siitä tavaravuoren, jolloin asiakkaat eivät jaksa alkaa penkomaan tuotteita ja pöytä sotkeentuu hetkessä.

Hyviä tuotteita ovat esimerkiksi suosittujen kirjailijoiden romaanit ja pokkarit, siistit merkkivaatteet ja kengät, tunnettujen brändien sisustustuotteet ja astiat, työkalut ja lasten lelut. Kuitenkin kaikki siisti, ehjä ja oikein hinnoiteltu tavara menee kaupaksi.
Trendit vaihtuvat vuosien varrella ja esimerkiksi Arabian posliini on menettänyt huomattavasti arvoaan sekä osa kotimaisesta taidelasista on tullut alaspäin.
Valittujen Palojen kirjasarjat, kodin lääkärikirjat, jalkakylpylaitteet, likaiset tai kuluneet vaatteet, Hampurilaisketjujen lelut, vanhat tulostimet ylihinnoitellut tuotteet (Netistä ei kannata etsiä kalleinta vastaavaa tuotetta, sillä usein kyseessä on pyyntihinta, ei myyntihinta) ovat tuotteita joilla ei kannata myyntipöytäänsä täyttää.

Muista järjestellä pöytääsi mahdollisimman usein ja tuoda uutta tavaraa koko myyntijaksosi ajan. Meillä on mahdollista myydä myyntijakson lopussa pöydän kaikki tuotteet alennettuun hintaan, alennusprosentin valitset sinä itse.

Suosittelemme hinnoittelemaan tuotteet valmiiksi verkossa jolloin valmiit laput voi hakea kassaltamme, mutta meiltä on mahdollista myös noutaa tyhjiä hintalappuja ja kirjoittaa hinta ja tuotteen nimi niihin käsin.

Mikäli haluat myydä meillä huonekaluja sinun ei tarvitse varata erikseen kirpputoripöytää. Huonekalujen tuomisesta on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa, tällöin sinulla tulee olla mukana kuvat myyntiin tulevista tuotteista. Kuvat voi myös lähettää sähköpostilla tai Facebookin kautta. Myyntiprovisio huonekaluista on 35% ja myyntiaika yksi kuukausi


Myymälässämme on kameravalvonta sekä hälytinportit. Hälyttimet ovat asiakkaillemme maksuttomia.

Kuvassa on malliesimerkki hyvin rakennetusta myyntipöydästä jossa kaikki 66 tuotetta ovat helposti nähtävissä

Puhelin kirpputori: 050 477 3228